Online Adverteren

Door online te adverteren kan jij jouw doelgroep heel specifiek en gericht targetten, mits dit goed ingesteld wordt. Wil je direct zichtbaar zijn voor jouw potentiele klanten? Dan is online adverteren wat voor jou.

Adverteren via Google, Facebook, Instagram, TikTok, Linkedin en Snapchat
Officiële Google gecertificeerde online marketeers
Gemiddelde besparing van 50% in advertentie uitgaven
Bewezen succesformules 

Gratis Advertising Review

Krijg inzicht in jouw online advertising kansen. Deze review is geheel kostenloos en vrijblijvend

Ter waarde van €1350

Deze bedrijven hebben wij geholpen aan online groei en succes

Online Adverteren

In de afgelopen jaren is er een sterke opkomst in online adveteren. Vroeger adverteerde je via offline kanalen, zoals via televisie, radio, kranten en lokale media. Tegenwoordig bevind jouw doelgroep zich ergens in het online landschap. Hierdoor zijn zij makkelijk te bereiken via verschillende online kanalen, zoals Facebook, Google, Instagram, Snapchat, TikTok en Linkedin.

Wat is online adverteren?

Online adverteren is het inkopen van advertentieruimte om jouw advertenties aan potentiele klanten te laten zien. In tegenstelling tot offline adverteren is online adverteren meetbaar, eenvoudig aan te passen en kunnen we historische data toepassen om het beste uit een online campagne te halen.

Waarom is online adverteren zo belangrijk?

Door gebruik te maken van online advertising zorg je ervoor dat jouw doelgroep de campagne en advertenties te zien krijgt. Je kan met de juiste boodschap, op het juiste kanaal op het juiste moment de juiste persoon bereiken. Hierdoor is de kans op een conversie heel groot. Ook zijn er verschillende advertentiestrategieen, zoals alle bezoekers opnieuw achtervolgen met jouw boodschap om tot een conversie over te gaan. Er bestaan verschillende advertentiemogelijkheden, zoals Facebook Adverteren, Google Ads, Instagram Advertising, Linkedin Advertising.

Wat kan je van ons verwachten?

Bewezen Succesformule

Wij hebben meer dan 10.000 zoekwoorden op de eerste pagina weten te krijgen en meer dan 2000 zoekwoorden in de top 3.

Vaste Online Marketeer

Je krijgt een vaste aanspreekpunt die helemaal up-to-date is in jouw website. Aan onze online marketeer kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken.

Kennis & Ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij kennis en ervaring van bijna iedere branche. Van witgoed tot fashion, van B2B tot B2C. 

Veelgestelde vragen 

Wat is Online Brains?

Online Brains is een online marketing bureau dat zich richt op kleine en middelgrote ondernemingen (MKB). Met bewezen succesformules proberen wij diverse kanalen te laten groeien, zoals SEO, SEA, Social Media en Affiliate Marketing. Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring en werken datagedreven. Daarnaast hebben wij ook een groot online netwerk en klanten in verschillende branches, waardoor jij profiteert van een partner mét brede kennis.

Zijn jullie een SEO bureau?

Wij zijn geen SEO bureau, maar wel SEO experts. Wij weten precies hoe wij jouw website hoger in Google kunnen krijgen op de gewenste zoekwoorden. SEO bestaat uit 4 pijlers: content, techniek, autoriteit en sinds kort user experience. Al deze zaken optimaliseren wij, zodat jij goed gevonden wordt door potentiele klanten.

Zijn jullie ook Google gecertificeerd?

Ja, zeker. Wij zijn een officiele Google partner. Een Google partner is te herkennen aan de badge onderaan de website. Wij geven op jaarbasis meer dan €1.000.000 uit aan advertentiekosten en hebben bewezen strategieen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Kan ik bij jullie ook terecht voor campagnes?

Zeker. Wij komen graag met jou in contact om te horen wat jouw doelstellingen zijn en welk budget je hebt om dat te realiseren. Op basis van jouw wensen zullen wij een uitgebreid plan opstellen hoe wij de campagne zullen inrichten, opzetten en optimaliseren. Een campagne kan van korte duur zijn, maar ook doorlopend.

Ik wil een nieuwe website laten maken. Wat nu?

Super dat je een nieuwe website wilt laten maken. Een website is jouw digitale visitekaartje en zorgt voor een professionele uitstraling van jouw onderneming. Wij maken nieuwe websites op basis van jouw wensen en diensten. Een nieuwe website laten maken kan al voor €399. 

Wat voor soort bedrijven helpen jullie met online marketing?

Wij helpen allerlei soorten bedrijven met online marketing. Of je nou een eigen webshop, een restaurant, een makelaar of een dansschool hebt, wij helpen jou graag verder. Online marketing verschilt niet veel van elkaar en de technieken komen altijd overeen. Het verschil zit hem in de boodschap en de content. Neem vandaag nog contact met ons op.

Online Brains is jouw strategische online advertising partner

Online Brains heeft jarenlange ervaring in verschillende branches. Wij werken voor ambitieuze bedrijven die graag willen groeien. En daar zorgen wij aantoonbaar voor. Wij zijn een officiele Google partner en maken gebruik van de nieuwste tools en technieken, waardoor jij een voorloper op jouw concurrenten zal zijn.

Groei

Hoger rendement

Beter vindbaar

Een greep uit onze tevreden klanten

Ivan

Aashan heeft in zeer korte tijd de ‘organic visitors’ op de website van mijn dansschool Extremos.nl bijna verdubbeld. Daarnaast zijn de kosten van mijn google en facebook advetenties omlaag gegaan. Kortom, ik kan Online Brains aan iedereen aanbevelen.

Jim

Super fijne en persoonlijke service, dankzij Online Brains boeken wij geweldige resultaten!

Xander

Zeer prettige samenwerking beleeft met Online Brains. De investering in SEO en SEA heeft goed uitgepakt voor mijn bedrijf!

Kosteloos & vrijblijvend een offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu geheel kosteloos een offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je deze in je mailbox.

 Meer dan 1000 #1 posities in Google
 Bewezen succesformules
 Officiële Google Partner
 Meer dan 100 bedrijven geholpen aan online succes

Hoe kunnen wij jou helpen?

12 + 4 =