Microsoft Advertising

Iedereen is online actief. Wij zorgen ervoor dat jij zicht- en vindbaar bent voor jouw doelgroep op de juiste momenten.  Wij helpen bedrijven groeien door slimme online marketing strategieën. Ben jij de volgende? 

Jarenlange ervaring in online advertising
Gecertificeerde online marketeers
82% van de websites die wij analyseren loopt omzet mis
Bewezen succesformules 

Gratis Review

Krijg inzicht in jouw online marketing kansen. Deze review is geheel kostenloos en vrijblijvend

Ter waarde van €1350

Deze bedrijven hebben wij geholpen aan online groei en succes

Microsoft Advertising, voorheen Bing Ads

Microsoft advertising is een vorm van online adverteren, net als Google Ads. Bing is ook een zoekmachine en dat wordt vaak onderschat. De zoekvolumes zijn welliswaar niet zo hoog als bij Google, maar toch gebruiken mensen deze zoekmachine. En hier kan je ook met advertenties op inspelen.

Wat maakt Microsoft Advertising interessant?

Naast Google kent Microsoft ook een eigen zoekmachine. Het grote voordeel van Microsoft Advertising is dat het vele malen goedkoper is dan Google Ads. Dat komt doordat de zoekmachine minder vaak gebruikt wordt en dus minder concurrentie kent. Voor veel bedrijven is Microsoft Ads dus een kans om zich te onderscheiden van concurrenten!

Wat kan je van ons verwachten?

Bewezen Succesformule

Wij hebben meer dan 10.000 zoekwoorden op de eerste pagina weten te krijgen en meer dan 2000 zoekwoorden in de top 3.

Vaste Online Marketeer

Je krijgt een vaste aanspreekpunt die helemaal up-to-date is in jouw website. Aan onze online marketeer kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken.

Kennis & Ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij kennis en ervaring van bijna iedere branche. Van witgoed tot fashion, van B2B tot B2C. 

Wij zijn jouw partner in Online Marketing

Een partner met passie en jarenlange ervaring in online marketing. Wij zorgen dat uw vind- en zichtbaarheid online vergroot wordt. Daarom hebben al meer dan 100 bedrijven voor ons gekozen.

Veelgestelde vragen over Online Advertising

Via welke manieren kan ik online adverteren?

Het is mogelijjk om via verschillende kanalen online te adverteren. Zo kan je adverteren via Google, Microsoft, Facebook, Instagram, Linkedin en Snapchat.

Wat betaal ik per klik?

Dat is erg afhankelijk van de branche, het zoekwoord en de concurrentie. Dit varieert van €0,30 tot €12 per klik. Bij abonnementen en verzekeringen liggen de klikprijzen vaak hoger dan in een andere markt. Bij een zoekwoordonderzoek kunnen wij een indicatie geven van de prijs per klik.

Wanneer zie ik resultaat?

Met online adverteren krijgt u direct resultaat. Wij zijn al jarenlang bezig met online adverteren in diverse branches en kennen ook de beste tactieken. Zo kunnen wij veel geld besparen waarbij het resultaat gelijk blijft of zelfs beter wordt. Ook zijn wij een offciële Google Partner.

Op welk platform kan ik het best online adverteren?

Onze specialisten voorzien jou graag van advies. Dit is afhankelijk van de doelstelling van de campagne. Zo kan een doelstelling naamsbekendheid zijn, maar ook sales of leads. Neem vandaag vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen met één van onze online marketing experts.

Is online advertising noodzakelijk?

Niet noodzakelijk, wel aangeraden. 95% van de mensen gebruikt Google als beginpunt voor het antwoord op hun vraag of de oplossing voor hun probleem. Hierdoor is het ontzettend belangrijk om zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep op relevante zoekwoorden voor jouw website. 

Online Brains is jouw strategische online groei partner

Online Brains heeft jarenlange ervaring in verschillende branches. Wij werken voor ambitieuze bedrijven die graag willen groeien. En daar zorgen wij aantoonbaar voor. Wij zijn een officiele Google partner en maken gebruik van de nieuwste tools en technieken, waardoor jij een voorloper op jouw concurrenten zal zijn.

Groei

Hoger rendement

Beter vindbaar

Een greep uit onze tevreden klanten

Ivan

Aashan heeft in zeer korte tijd de ‘organic visitors’ op de website van mijn dansschool Extremos.nl bijna verdubbeld. Daarnaast zijn de kosten van mijn google en facebook advetenties omlaag gegaan. Kortom, ik kan Online Brains aan iedereen aanbevelen.

Jim

Super fijne en persoonlijke service, dankzij Online Brains boeken wij geweldige resultaten!

Xander

Zeer prettige samenwerking beleeft met Online Brains. De investering in SEO en SEA heeft goed uitgepakt voor mijn bedrijf!

Kosteloos & vrijblijvend een offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu geheel kosteloos een offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je deze in je mailbox.

 Meer dan 1000 #1 posities in Google
 Bewezen succesformules
 Officiële Google Partner
 Meer dan 100 bedrijven geholpen aan online succes

Hoe kunnen wij jou helpen?

9 + 14 =