Google Ads / SEA

Iedereen is online actief. Wij zorgen ervoor dat jij zicht- en vindbaar bent voor jouw doelgroep op de juiste momenten.  Wij helpen bedrijven groeien door slimme online marketing strategieën. Ben jij de volgende? 

Jarenlange ervaring in online marketing
Officiële Google gecertificeerde online marketeers
82% van de websites die wij analyseren loopt omzet mis
Bewezen succesformules 

Gratis Review

Krijg inzicht in jouw online marketing kansen. Deze review is geheel kostenloos en vrijblijvend

Ter waarde van €1350

Deze bedrijven hebben wij geholpen aan online groei en succes

Google Ads / SEA

Zoekmachine adverteren, ook bekend als Search Engine Advertising (SEA) heeft als doel om jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten weergeven als advertentie. Bijna iedereen gebruikt Google als zoekmachine en hierdoor is het een must om zoekmachine adverteren in te zetten voor het bereiken van de juiste personen.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Met zoekmachine adverteren kan je advertentieruimte kopen op specifieke keywords, boven de organische zoekresultaten. Ook kan je hiermee regionaal adverteren waarbinnen jouw advertentie zichtbaar moet zijn. We kunnen jouw wensen geheel en succesvol realiseren binnen Google Ads.

Zoekmachine Adverteren door Online Brains

Zoekmachine Adverteren zit in de DNA van Online Brains. Als officiele Google certified partner hebben wij een samenwerking met Google, waardoor wij beschikken over de juiste middelen om de laagste kosten tegen de beste resultaten neer te zetten. Wij zetten campagnes op, monitoren de resultaten en sturen bij waar nodig. Op die manier ben je continu bezig met het optimaliseren van de ads waarbij je streeft naar de laagste kosten per klik. Daarnaast bepaal je zelf wat het dag budget is en kunnen we erg specifiek targetten op relevante zoekwoorden van gebruikers.

Wat kan je van ons verwachten?

Bewezen Succesformule

Wij hebben meer dan 10.000 zoekwoorden op de eerste pagina weten te krijgen en meer dan 2000 zoekwoorden in de top 3.

Vaste Online Marketeer

Je krijgt een vaste aanspreekpunt die helemaal up-to-date is in jouw website. Aan onze online marketeer kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken.

Kennis & Ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij kennis en ervaring van bijna iedere branche. Van witgoed tot fashion, van B2B tot B2C. 

Onze diensten

Een goede strategie begint altijd met een uitgebreide analyse. Bij ons kan je terecht voor verschillende online marketing diensten.

Zoekmachine Optimalisatie / SEO

Hoger in de zoekmachines komen door onze bewezen SEO-strategieen.

Nieuwe website

Strakke, goed vindbare en conversiegerichte website.

Social Media Advertising

Gerichte advertenties op Social Media, zoals Instagram en Facebook.

Online Strategie

Het ontwikkelen van een succesvolle online strategie of campagne

Data Analyses

Wij zorgen ervoor dat data goed gemeten wordt en analyseren deze.

Google Ads / SEA

Direct bovenaan in Google komen tegen de laagste kosten door advertenties.

Online Brains in het kort

Wat is Online Brains?

Online Brains is een online marketing bureau dat zich richt op kleine en middelgrote ondernemingen (MKB). Met bewezen succesformules proberen wij diverse kanalen te laten groeien, zoals SEO, SEA, Social Media en Affiliate Marketing. Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring en werken datagedreven. Daarnaast hebben wij ook een groot online netwerk en klanten in verschillende branches, waardoor jij profiteert van een partner mét brede kennis.

Zijn jullie een SEO bureau?

Wij zijn geen SEO bureau, maar wel SEO experts. Wij weten precies hoe wij jouw website hoger in Google kunnen krijgen op de gewenste zoekwoorden. SEO bestaat uit 4 pijlers: content, techniek, autoriteit en sinds kort user experience. Al deze zaken optimaliseren wij, zodat jij goed gevonden wordt door potentiele klanten.

Zijn jullie ook Google gecertificeerd?

Ja, zeker. Wij zijn een officiele Google partner. Een Google partner is te herkennen aan de badge onderaan de website. Wij geven op jaarbasis meer dan €1.000.000 uit aan advertentiekosten en hebben bewezen strategieen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Kan ik bij jullie ook terecht voor campagnes?

Zeker. Wij komen graag met jou in contact om te horen wat jouw doelstellingen zijn en welk budget je hebt om dat te realiseren. Op basis van jouw wensen zullen wij een uitgebreid plan opstellen hoe wij de campagne zullen inrichten, opzetten en optimaliseren. Een campagne kan van korte duur zijn, maar ook doorlopend.

Ik wil een nieuwe website laten maken. Wat nu?

Super dat je een nieuwe website wilt laten maken. Een website is jouw digitale visitekaartje en zorgt voor een professionele uitstraling van jouw onderneming. Wij maken nieuwe websites op basis van jouw wensen en diensten. Een nieuwe website laten maken kan al voor €399. 

Wat voor soort bedrijven helpen jullie met online marketing?

Wij helpen allerlei soorten bedrijven met online marketing. Of je nou een eigen webshop, een restaurant, een makelaar of een dansschool hebt, wij helpen jou graag verder. Online marketing verschilt niet veel van elkaar en de technieken komen altijd overeen. Het verschil zit hem in de boodschap en de content. Neem vandaag nog contact met ons op.

Online Brains is jouw strategische online groei partner

Online Brains heeft jarenlange ervaring in verschillende branches. Wij werken voor ambitieuze bedrijven die graag willen groeien. En daar zorgen wij aantoonbaar voor. Wij zijn een officiele Google partner en maken gebruik van de nieuwste tools en technieken, waardoor jij een voorloper op jouw concurrenten zal zijn.

Groei

Hoger rendement

Beter vindbaar

Een greep uit onze tevreden klanten

Ivan

Aashan heeft in zeer korte tijd de ‘organic visitors’ op de website van mijn dansschool Extremos.nl bijna verdubbeld. Daarnaast zijn de kosten van mijn google en facebook advetenties omlaag gegaan. Kortom, ik kan Online Brains aan iedereen aanbevelen.

Jim

Super fijne en persoonlijke service, dankzij Online Brains boeken wij geweldige resultaten!

Xander

Zeer prettige samenwerking beleeft met Online Brains. De investering in SEO en SEA heeft goed uitgepakt voor mijn bedrijf!

Kosteloos & vrijblijvend een offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu geheel kosteloos een offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je deze in je mailbox.

 Meer dan 1000 #1 posities in Google
 Bewezen succesformules
 Officiële Google Partner
 Meer dan 100 bedrijven geholpen aan online succes

Hoe kunnen wij jou helpen?

9 + 5 =

Online marketing  Zaandam

 

 

SEO specialist Zaandam

 

 

Webdesign Zaandam

 

Website laten maken in Zaandam

 

SEA Zaandam