Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wil jij beter gevonden worden via Google? Wist je dat 90% van de mensen via Google naar een oplossing van een probleem of een product zoekt? Dat betekent dat hoog in de zoekresultaten erg belangrijk is voor jouw website

1000+ zoekwoorden in de top 3
Officieel Google gecertificeerd
82% van de websites die wij analyseren loopt omzet mis
Bewezen succesformules 

Gratis SEO Review

Krijg inzicht in jouw SEO kansen. Deze review is geheel kostenloos en vrijblijvend

Ter waarde van €1350

Deze bedrijven hebben wij geholpen aan online groei en succes

De specialist in Search Engine Optimization / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is jouw website optimaliseren, zodat zoekmachines èn klanten jouw website snel kunnen vinden. Het doel van SEO is het vergroten van de bezoekersaantallen en de kwaliteit van de bezoekers. Zoekmachine Optimalisatie zijn de gratis zoekresultaten en bestaan uit vier pijlers: linkbuilding, content, autoriteit en UX (user experience). Wil je direct bovenaan de zoekresultaten verschijnen? Dan is zoekmachine adverteren mogelijk interessant voor jou.

Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk?

Meer dan 80% van de mensen zoekt via een zoekmachine naar de oplossing van een probleem of een product. Door jouw website zo goed mogelijk te optimaliseren op de gewenste zoekwoorden, is de kans groot dat jouw website bovenaan de zoekresultaten komt, waardoor de kans op een aankoop erg dichtbij is. Daarnaast zorg je ervoor dat je voorloopt op je concurrenten en heeft dit ook impact op de naamsbekendheid. Over het algemeen worden zoek gevonden websites ook gezien als autoriteit.

Wat kan je van ons verwachten?

Bewezen Succesformule

Wij hebben meer dan 10.000 zoekwoorden op de eerste pagina weten te krijgen en meer dan 2000 zoekwoorden in de top 3.

Vaste Online Marketeer

Je krijgt een vaste aanspreekpunt die helemaal up-to-date is in jouw website. Aan onze online marketeer kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken.

Kennis & Ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij kennis en ervaring van bijna iedere branche. Van witgoed tot fashion, van B2B tot B2C. 

Wij zijn jouw partner in Online Marketing

Een partner met passie en jarenlange ervaring in online marketing. Wij zorgen dat uw vind- en zichtbaarheid online vergroot wordt. Daarom hebben al meer dan 100 bedrijven voor ons gekozen.

Veelgestelde vragen over Online Marketing

Waarom investeren in SEO?
SEO is een proces dat tijd kost. Een toppositie kan jarenlang renderen, waarmee jij de ruimte krijgt om echt te groeien.
Kunnen jullie ons op de eerste plek krijgen in Google?

Het antwoord op deze vraag kunnen wij niet geven. Google bepaalt uiteindelijk welk website het meest relevant is en wie de autoriteit is. Er spelen meerdere factoren een rol, zoals de website, content, autoriteit en gebruikerservaring. Wij optimaliseren al deze factoren, waardoor de kans op een toppositie vergroot wordt. Echter hebben wij al meer dan 1000 zoekwoorden op de eerste plaats gekregen.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Het zijn de ‘gratis’ zoekresultaten nadat iemand een zoekopdracht in een zoekmachine invult. SEO bestaat uit vier pijlers: content, autoriteit, techniek en gebruikerservaring.

Hoelang duurt het voordat SEO resultaat oplevert?

Dat hangt af van het zoekwoord waarop jij gevonden wilt worden. Een zoekwoord als ‘schoenen’ is generiek en kost veel meer tijd, geld en moeite om te ranken dan op ‘rode heren schoen voor tennis’. Echter kan je SEO zien als een investering. Het is voor ieder bedrijf aan te raden om hier in te investeren.

Is SEO noodzakelijk?

Niet noodzakelijk, wel aangeraden. 95% van de mensen gebruikt Google als beginpunt voor het antwoord op hun vraag of de oplossing voor hun probleem. Hierdoor is het ontzettend belangrijk om zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep op relevante zoekwoorden voor jouw website. SEO is een proces dat tijd en geld kost, maar ook jarenlang kan renderen. 

Online Brains is jouw strategische online groei partner

Online Brains heeft jarenlange ervaring in verschillende branches. Wij werken voor ambitieuze bedrijven die graag willen groeien. En daar zorgen wij aantoonbaar voor. Wij zijn een officiele Google partner en maken gebruik van de nieuwste tools en technieken, waardoor jij een voorloper op jouw concurrenten zal zijn.

Groei

Hoger rendement

Beter vindbaar

Een greep uit onze tevreden klanten

Ivan

Aashan heeft in zeer korte tijd de ‘organic visitors’ op de website van mijn dansschool Extremos.nl bijna verdubbeld. Daarnaast zijn de kosten van mijn google en facebook advetenties omlaag gegaan. Kortom, ik kan Online Brains aan iedereen aanbevelen.

Jim

Super fijne en persoonlijke service, dankzij Online Brains boeken wij geweldige resultaten!

Xander

Zeer prettige samenwerking beleeft met Online Brains. De investering in SEO en SEA heeft goed uitgepakt voor mijn bedrijf!

Kosteloos & vrijblijvend een offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu geheel kosteloos een offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je deze in je mailbox.

 Meer dan 1000 #1 posities in Google
 Bewezen succesformules
 Officiële Google Partner
 Meer dan 100 bedrijven geholpen aan online succes

Hoe kunnen wij jou helpen?

12 + 4 =