Social Advertising

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om dit kanaal in hun (online) marketingstrategie mee te nemen. Het inzetten van social advertising kan dan ook veel impact hebben op de organisatiedoelstellingen, mits het op de juiste wijze geïmplementeerd wordt.

Social Advertising is het adverteren op social media netwerken zoals Facebook, Linkedin, Snapchat en Instagram. De grootste voordeel is dat de targeting mogelijkheden oneindig en erg specifiek zijn met social advertising. Hiermee kan je met de juiste boodschap en de juiste doelgroep mooie resultaten neerzetten.

Social Advertising door Online Brains

Onze Social Media experts weten precies welke kanalen ingezet moeten worden voor een campagne. Hoe duidelijker de briefing, des te beter de campagne zal presteren. Wij zullen de social advertising campagne opzetten vanaf het begin, vervolgens blijven we deze monitoren en zullen wij deze optimaliseren om het beste uit de campagne te halen.

Waarom is Social Advertising zo belangrijk?

Door middel van Social Advertising kan je heel specifiek targetten en gericht jouw doelgroep bereiken. Denk hierbij aan campagnes om jouw niet-converterende websitebezoeker display advertenties te laten zien met een pagina die hij/zij bezocht heeft. Hierbij komt jouw bedrijf continu in beeld bij hetgeen waar de klant naar op zoek is. Herhaling is de sleutel tot succes. Daarnaast krijgt slechts 2 tot 6% organische volgers jouw post te zien. Hierdoor willen platformen als Facebook & Instagram dat bedrijven geld investeren om meer bereik te creëren voor een post.

  • Met Social Advertising kan je heel specifiek targetten

  • Jouw doelgroep is te vinden op Social Media, dus jij ook!

  • Social Advertising zorgt voor naamsbekendheid & branding

  • Het budget & looptijd kan ingesteld worden per campagne.

  • We zijn goedkoper dan andere online marketing bureau’s