Website laten maken

Ijzersterke websites die meer conversies en omzet opleveren. Mobiel-vriendelijk en goed vindbaar.

Wij zijn het full service internetbureau van Zaandam en omgeving. Wij hechten er veel waarde aan om jou als klant te betrekken bij de online activiteiten van onze dienstverlening. Wij hebben kennis van de mogelijkheden en kanalen, jij van de markt. Door onze krachten te bundelen, zullen we onze krachten bundelen om tot een positief eindresultaat te komen. Door de maandelijkse rapportages ben je op de hoogte van zowel de resultaten als de activiteiten die onze specialisten voor jouw website uitvoeren. Daarnaast zullen wij ook een online dashboard creëren, waarmee jij ten alle tijden inzage krijgt in de online resultaten. Wij stellen kwaliteit en service voorop in onze online marketing diensten, waardoor jij als klant altijd tevreden zult zijn. Onze Online Marketing Experts behalen altijd het maximale resultaat per opdracht

Contact opnemen
Gratis Scan aanvragen t.w.v. €450

Goed om te weten

 • Mobiel-vriendelijke responsieve design

 • Goed vindbaar

 • Prijzen vanaf €750

 • Maatwerk mogelijk

 • Gebruiksvriendelijke CMS

 • Spoedservice mogelijk

Onze overige diensten

Website laten maken door Online Brains

Bij Online Brains snappen wij dat de vindbaarheid, het design en de gebruiksvriendelijkheid goed moet zijn. Online Brains bouwt websites die aan alle eisen voldoen, zodat de website goed vindbaar zal zijn in Google. Wij hebben al genoeg websites gebouwd die zich bewezen hebben. Het is belangrijk dat de structuur en de content in orde zijn, maar dat is geen enkel probleem. Wij bieden hier 100% ondersteuning in en adviseren er graag bij. Een website laten maken is investeren in jouw online zichtbaarheid. Wij vullen jouw website daarnaast tot 10 pagina’s, mits wij natuurlijk de content en foto’s van jou hebben ontvangen.

Website laten maken door intensieve samenwerking

Samen kom je het verst. Dat is onze insteek in ieder project. Door krachten te bundelen en deze optimaal te benutten zullen wij meedenken in de complete bedrijfsvoering en strategische keuzes met betrekking tot jouw website. Als marketing adviesbureau lopen wij al jaren mee in de branche en hebben ook diverse uiteenlopende klanten. Wij houden alle ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten. Online Brains blijft van waarde door mee te groeien met deze ontwikkelingen. Door onze proactieve houding ontdekken wij kansen, waardoor jij snel punten zal scoren op de concurrenten. Wij zorgen dat we precies weten wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat we deze in een gedegen online strategie kunnen doorvertalen.

Snel een website laten maken

Dankzij onze flexibiliteit is het mogelijk om binnen 1 week een website te laten maken. Hiervoor is wel content en foto’s als input nodig. Zonder deze input kunnen wij geen website binnen 1 week laten maken.

Goedkope website laten maken

Bij Online Brains weten we hoe wij jouw idee en concept te vertalen naar een goed geoptimaliseerde en vindbare website die bij jouw onderneming past. Je betaalt een vast bedrag van €750. Wanneer je een website wilt laten maken, kun je eenvoudig contact met ons opnemen en zorgen wij dat jouw nieuwe website zo snel mogelijk online staat.

Goede vindbaarheid en strak design

Een moderne website van Online Brains is voorzien van de meest belangrijke punten van tegenwoordig. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar zal worden, dat de navigatiestructuur makkelijk te bedienen is en dat jouw website ook responsive is, dat betekent dat jouw website meeschaalt op mobiel en desktop. Doordat wij een full-service online marketing bureau zijn, hebben wij alle expertises in huis. Onze online marketing specialisten weten precies welke punten belangrijk zijn voor de zoekmachines Google en Bing.

Gratis SEO review ter waarde van €450

Online Brains staat voor kwaliteit tegen de laagste kosten. Aan de hand van onze gratis SEO Review laten wij zien dat wij jouw website compleet kunnen optimaliseren. Onze SEO-expert zal dieper in jouw website duiken om te achterhalen op welke gebieden jouw website te verbeteren valt. We gaan alle aspecten van SEO na, denk aan het technische, content en autoriteit. Hierdoor is het helder welke strategie jij nodig hebt om succesvol te zijn. Tevens krijg je een compleet rapport met verbeterpunten voor meer omzet.

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de review doen we een voorstel om jouw zoekmachine optimalisatie te verbeteren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. Het is en blijft vrijblijvend!

 • Gratis Analyse ter waarde van €450

 • Rapport met verbeterpunten voor meer omzet / leads

 • Duidelijk welke SEO strategie jij nodig hebt

 • Technische, content en autoriteit analyse

 • 90% van de aanvragers wordt een klant

 • Gratis & vrijblijvend

Contact opnemen
Gratis Scan Aanvragen

Meer over Online Brains?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waarom wij bestaan en we zijn er aantoonbaar goed in. Onze gepassioneerde specialisten die elke dag het uiterste uit zichzelf halen om jouw succes te realiseren. Als Google Partner, de juiste tooling en de juiste mensen hebben wij jouw succes binnen hardbereik. Falen komt niet voor in ons DNA. We drinken graag een kopje koffie met je om de doelstellingen door te nemen. Overtuigd?

Onze specialisaties zijn zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, Instagram adverteren, Facebook adverteren, webanalytics en conversie-optimalisatie. Wij leveren iedere maand een rapportage op van de online kanalen met daarin de verbeterpunten, kansen en de voortgang. Daarnaast creëren wij ook een dashboard waarmee jij ten alle tijden de prestaties kan inzien. Denk hierbij aan de kosten, de omzet en de groei!

Tot snel!

We kijken uit om de review van een online kanaal te maken. Als je nog vragen hebt, kan je ons bereiken per mail via info@online-brains.nl.